Quant val casa meva?

Camp obligatori

Camp obligatori

Camp obligatori

aquest e-mail no es correcte

Camp obligatori

* Camps obligatoris
Hi ha hagut algun error. Si us plau, prova-ho de nou.
Gràcies!, contactarem amb tu el més aviat possible.

Vols una valoració gratuïta del teu pis o casa?

Quin és el seu valor real? Disposem, en temps real, de les dades i preus dels habitatges venuts al llarg del temps i quina és la seva estimació actual en venda i lloguer.
Som experts a la teva ciutat Per més de vint anys hem estat treballant a la teva ciutat i en el teu barri. Som experts del mercat local com tu ho ets en la teva professió.
Valoració gratuïta La nostra visita i valoració no et costarà ni un euro. Creiem que és vital que ens coneguis i que coneguis les possibilitats reals de venda de la teva casa.

Com arribem al valor real del teu habitatge

Nosaltres no posem el preu, el fa el mercat immobiliari. A partir d'aquí, fem un seguiment exhaustiu de l'evolució de preus del mercat immobiliari local i el comparem amb les dades, en temps real, dels preus de compravenda dels habitatges venuts al llarg del temps en la zona. Aquests indicadors mai fallen.

Què és més important a l'hora d'obtenir una millor valoració

La ubicació de l'immoble, el tipus de construcció, l'edat de l'edifici i que el seu estat general sigui bo, que tingui ascensor -si és un edifici de més de tres plantes-, l'estat del pis ha de ser bo i les dimensions interiors correctes, els acabats han de ser mitjans o superiors i ha d'estar ben conservat i haver rebut un manteniment adequat.

Vendre el teu pis o casa no és qüestió de sort: Nosaltres dissenyem l'estratègia adequada per a trobar un comprador específic

eltorrentSet

el torrent Set © G&P Proserveis SL. Tots els drets reservats.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.